Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Amsterdamse stadsgezichten

10 wenskaarten met vijf verschillende voorstellingen van Amsterdam.

€12,50

Kinderen, softcover

Dit is het tweede boekje dat heb samengesteld van mijn werk. Het gaat speciaal over schilderijen met kinderen, geschilderd tussen 1992 en 2015. Het eerste boek had betrekking op het leven in de stad. Het zijn 109 bladzijden en heeft een soft cover. Als u op de onderstaande link klikt kunt komt u op de site van BLURB waar u het boek helemaal kun doorbladeren.http://www.blurb.com/b/7725001-kinderen-malie-baehr      

€40,00

De sfeer van de stad,softcover

Een door mij zelf samengesteld boek met cafés, terrasjes en Amsterdamse straatjes.Het is recent bijgewerkt en heeft 147 bladzijden, softcover Op de site van Blurb kunt u het boek helemaal bekijken . http://www.blurb.com/b/4751793-de-sfeer-van-de-stad

€40,00

Sneeuw in Amsterdam

Duurzame Poster op ware grootte op fineart papier. Afbeelding  40 x 50 cm, met rondom een witte rand  van 5 centimeter. De buitenmaat is 50 x 60 cm. Hij wordt opgestuurd in een stevige koker. 

€80,00

Naar het strand, 50 x 60 cm

Duurzame Art Print . Buitenmaat 50 x 60 cm en in het midden het schilderij van ongeveer 40 x 50 cm. Rondom is er een witte rand dat kan dienen als pass-partout. U krijgt hem opgestuurd in een stevige koker. U kunt hem zelf (laten) inlijsten.

€80,00

Poppedeintje, 50 x 60 cm

Van het olieverfschilderij "Poppedeintje" is een duurzame Art Print te koop. Het is geprint op zijdeglans papier. De buitenmaat is 40 x 50 cm. De afmeting van de afbeelding komt vrijwel overeen met het oorspronkelijk schilderij (40 x 34 cm). Rondom is een witte rand die als passepartout kan dienen. U krijgt het opgestuurd in een stevige koker. U kunt het dan zelf (laten) inlijsten, met of zonder passepartout.  

€80,00