Bij het ordenen van mijn atelier kwam ik werk tegen dat ik een tijdje niet gezien had. Wat ik zelf leuk vind heb ik hier staan.

uit 1992 tot 2017 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Strandtentje in Trouville

2002

In 2001 en 2002 ben ik gaan schilderen in Trouville, de impressionisten achterna. Dit schilderijtje is nog in mijn bezit.

Antiquariaat

1995

Tot een aantal jaren geleden zat tegenover mijn atelier op het Singel in Amsterdam, een interessante boekenantiquariaat. Deze pastel heb ik vanuit mijn raam gemaakt in 1995. Om de schets zit een blankhouten lijst met passe-partout. De buitenmaat is 30x40 cm.

Boekverkoper aan de Seine, Le Bouquinist

1994

In 1992 en 1993 ging ik vaak een paar dagen naar Parijs. In 1994 ging ik er zelfs een hele maand schilderen. Dit schilderij heb ik toen gemaakt op basis van schetsen in kleine schetsboekjes. Deze boekjes laat ik zien tijdens de expositie. 

meisje met strohoedje

1993

Dit meisje heb ik geschetst in Jardin du Luxembourg. Ik herinner mij haar nog precies. Het zit in een wit lijstje met passe partout. De buitenmaat is 24 x 30 cm.

Kindje in strandstoel

1992

In 1992 heb ik deze pasteltekening gemaakt op het strand.Het zit in een wit lijstje met een passe partout. De buitenmaat is 24x30 cm.

Kindje in wit jasje

1992

Dit kindje heb ik geschetst op een strand in Griekenland. 

Spelend meisje

1992

Van dit meisje heb ik een aantal acrylschilderijen op papier gemaakt. Deze schets was ter voorbereiding daarvan. Het hing lange tijd in een hoekje van mijn atelier en ik werd vrolijk als ik deze schets weer zag. Het is niet te koop, maar u kunt er een duurzame afdruk van bestellen.

Drie kleuters in Brooklyn

2017

Deze drie meisjes heb ik geschetst toen ik drie weken in New York was. Ze keken uit over de East River en zaten gezellig te babbelen. Ze hadden feestjurkjes aan want er was een bruiloft. Eerst was dit schilderij groter, met op de achtergrond de skyline van New York, maar dat werkt niet goed. Het ging mij om de meisjes en dat komt nu veel beter tot zijn recht.

Lezende vrouw in Jardin du Luxembourg

1993

Dit is een schets met pen en acryl op bruin papier. Het zit in een lijst met passe partout. Buitenmaat is 40x50 cm. Parijs is voor mij een inspirerende stad, waar ik geregeld heb geschetst. Deze schets heb ik in 1993 gemaakt. Een jaar later ben ik een hele maand in Parijs geweest, alleen maar om te tekenen en schilderen. Dat was heerlijk.